На 27.03.2024г., в ПГЕХТ “Проф. Асен Златаров”, се проведе първият пролетен турнир по скоростно нареждане на куба на Рубик, наречен “РУБИКУБ”. Този стимулиращ турнир привлече вниманието на ученици със своите изключителни умения и страст към популярния пъзел.

Турнирът имаше за цел да насърчи креативността, логическото мислене и уменията за решаване на проблеми сред учениците. Участниците бяха от различни възрастови групи и всеки от тях демонстрираше своите умения и бързина в реденето на кубчето.

Турнирът се състоя от два кръга. Първият кръг беше за скоростно нареждане на куба на Рубик с размери 3х3, докато вторият кръг предизвика участниците да наредят кубчето със затворени очи, което изискваше още по-голямо внимание и точност.

След интензивни сесии на редене и невероятни усилия от страна на всички участници, бяха определени победителите в състезанието. С гордост обявяваме, че първо място спечели Ивайло Стефанов от XIA клас, който с впечатляващо представяне демонстрира безупречните си умения, на второ място се класира Симеон Гергов от VIIIВ клас, а на трето място Александър Атанасов от XIА клас.

Изказваме своята благодарност към всички участници, които се включиха в събитието. Този турнир не само стимулира учениците да развият своите умения, но и създаде вълнуваща обстановка, която ще остане запомнена за дълго време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *