Cisco Мрежова академия

cisco мрежова академия

Какво е Cisco Мрежова Академия ?

Предоставяне на възможности за професионална реализация на всички хора, които имат желание да се развиват в сферата на мрежовите IT технологии.

Мрежовата академия на Сиско преобразява живота на учащите се, преподавателите и общностите чрез силата на технологиите, образованието и възможностите за кариера. Достъпна за всеки и навсякъде.

ПГ по електроника и химични технологии “Проф. Асен Златаров” е регистрирана Cisco академия и е член на БАМА – Българска Асоциация на Мрежовите Академии. Най-добрите ученици от специалностите Компютърни мрежи и Компютърна техника и технологии ще имат възможност да получат Cisco сертификати след успешно положени изпити.

Cisco CCNA Routing & Switching (Cisco Certified Network Associate) – Програмата на курса се състои от 4 семестъра по 70 учебни часа всеки. Целта е да осигури на участниците знания в областта на информационните технологии и уменията, необходими за проектиране, изграждане и поддръжка на малки и средно големи по размер мрежи. Подготвя курсистите за сертифициране по CCENT и CCNA.

Придобитите умения и знания, защитени със сертификат, са добра възможност курсистите да си намерят работа и да продължат своето образование и обучение в областта на IT и компютърните мрежи. Курсът e подходящ за ученици и студенти преминали курса на обучение Cisco IT Essentials или притежаващи умения и знания в областта на IT.

Гимназията разполага със следните квалифицирани Cisco инструктори: инж. М. Въткова, инж. М. Лакова, инж. Б. Сагунов, инж. Е. Новачев

Обратно най-отгоре