пгехт-дарение-коледа

Ученици от ПГЕХТ – Плевен дариха средствата, събрани на благотворителен коледен базар.

Малко по-светло ще е настъпващото Рождество Христово за едно плевенско дете. Днес сумата от 190 лева, събрани на благотворителен коледен базар на ученици от Професионална гимназия по електроника и химични технологии „Проф. Асен Златаров” – Плевен бе предадена в Център за социална рехабилитация и интеграция за деца с увреждания – Плевен. Красива картичка с лично послание от младите хора украси празничния кът на центъра.
Разпродадените уникални сувенири, картички и лакомства, направени от учениците с майсторство и любов, ще донесат празничното настроение и вълшебството на Коледа. Коледният базар обедини ученици, учители и родители в обща кауза – благотворителността и съпричастието. Тази година гимназията бе вдъхновена от мотото „Деца помагат на деца в нужда”, за да бъдат Коледните празници неповторими светли мигове за всички.

източник Плевен за Плевен

В очакване на Коледа, най-светлия християнски празник, Ученическият съвет в Професионална гимназия по електроника и химични технологии ”Проф. Асен Златаров” гр. Плевен организира традиционния Коледен базар.
Уникалните сувенири, картички и лакомства, направени от учениците с майсторство и любов, ще донесат празничното настроение и вълшебството на Коледа.
Всеки може да се включи в инициативата, защото Коледният базар обединява ученици, учители и родители в обща кауза – благотворителността и съпричастието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *