За шеста поредна година Тийноватор събира стотици ученици от 10 клас от цялата страна, за да им помогне да се подготвят за бъдещето след училище – с развиване на бизнес мисленето, уменията за работа в екип, уменията за презентиране, за справяне с провала и за излизане от зоната на комфорт с цел адаптация.

Тийноватор създава стартъп клубове – всеки с по 10 ученици и по двама ментори – успешни предприемачи и лидери на стартъп средите в България. Екипите се срещат всяка седмица в периода 14 октомври – 18 май, като минават през специално създадена учебна програма, валидирана от Американския университет в България. Учениците усвояват важни умения, базирани на добри примери от бизнеса. В края на учебната година екипите представят създадените от тях бизнеси пред жури от инвеститори.

През учебната година участниците преминават през две състезания – Уикенд на идеите през януари и Финално състезание – през май.

Уикендът на идеите е посветен на едно голямо нещо – да се осигури сигурно пространство за близо 500 Тийноватори, които да творят, да се изразяват свободно, да се свързват помежду си по смислен начин – за два дни, под един покрив.

Уикенд на идеите е представен за Плевен от учениците – Виктория Петкова, Иван Иванов и Теодори Тодоров, всички те ученици от 10в клас при ПГЕХТ “Проф.Асен Златаров“ .

Ние от ПГЕХТ “Проф.Асен Златаров“ се гордеем с изключителното представяне на нашите ученици и им пожелаваме успех на Финалното състезание на Тийноватор, което ще се състой на 18 май с представяне пред жури от инвеститори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *