Уважаеми ученици, родители, учители и приятели!

Нашето  училище е дом, ние сме семейство и сме свързани помежду си със силата на надеждата и вярата в доброто. Една от нашите малки сестрички има нужда от помощ. Една от нашите малки сестрички страда и се бори за живота си. Ние съзнаваме, че не е по силите ни да я излекуваме, но съзнаваме също, че Емел, майка ѝ, брат ѝ, който е наш съученик, имат нужда от нашата вяра, от нашата подкрепа.  И сме готови да им ги дадем! Затова каним всички да се включат в благотворителния базар, който ще се проведе  в периода от 20 до 23.12.2022 г. във фоайето на втория етаж в сградата на ПГЕХТ „Проф. Асен Златаров“. Нека всички – родители, учители и ученици, смирено и тихо да дадем шанс на едно дете да може отново да гони пеперудите, да бере теменужки в парка, да танцува и да вярва, че животът е прекрасен.

Теодора Христова, майката на Емел, казва: “Има едни такива хора, които вечно правят добрини. Никога не говорят за това, не искат благодарности, нито целият свят да знае на кого какво добро са сторили. Има едни такива хора, които винаги ще сложат нуждите на другия пред собствения си комфорт и това само, защото сърцата са им създадени такива – човечни. И никога няма да ги видиш намръщени. Най-трудната работа ще вършат с усмивка на лице, а когато им стане криво – ще си поплачат, ще забършат сълзите си и ще продължат да подават ръка. За тези хора знам само едно – макар другите да не виждат винаги за кого какво са сторили и да не ги оценяват понякога, Някой отгоре дава им здраве, обич и късмет, който малцина имат. И това им стига! Богати са по душа, богати са по любов, богати са по всичко, което Съдбата им подарява. Защото няма добро на този свят, което да не се върне двойно под формата на вълшебство или сбъдната мечта!”

Вярваме, че госпожа Христова говори за нас. Вярваме, че ние сме именно такива хора – ДОБРИ И СЪПРИЧАСТНИ!

Община Плевен и представителите на  училищните съвети на всички училища в гр. Плевен също са ангажирани  с каузата. По тяхна инициатива от 12 .12 2022 до 16.12.2022 г. ще се проведе Коледен благотворителен базар в полза лечението на Емел!

Базарът ще бъде разположен в пространството между Мавзолея и читалище “Съгласие” на площада .

Начините, по които може да помогнете за лечението на Емел са няколко :

🛑Дарителска сметка:

Банка: ПИБ АД

BG38FINV91501317534631

Титуляр: Емел Благовестова Коларова

🛑PayPal: helpemelkolarova@gmail.com

🛑Help Karma: https://bg.helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-emel-da-se-sabudi-1178

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *