Дни на открити врати в ПГЕХТ
В мрачната дъждовна вечер на 11 април 2019 година вратите на гимназията се отвориха в необичаен час. Призовани от мистериозния глас на чиновете, в училището влязоха ученици и родители. Сред гората от стъкло в химичните лаборатории те се докоснаха до един магически свят, в който цветовете преминават от един в друг.
Белите дъски в компютърните кабинети разказаха новата приказка на компютърните технологии. В нея Палечко побеждава човекоядеца великан само с един клик, а Червената шапчица установява виртуална връзка с баба си.
Особено вълнуваща беше срещата на няколко поколения бивши възпитаници на училището, които насочваха своите деца и внуци към усвояването на професиите в ПГЕХТ. Тази приемственост ни кара да се гордеем.
Вечерта завърши с представлението на пиесата „Графити” от Лора Лазар. Ученическият актьорски състав беше особено вдъхновен, а публиката възторжено аплодира изпълнителите.
Тайнственият свят на училището през нощта оживя, за да приобщи бъдещите си възпитаници към магията на знанието, творчеството, приятелството и красотата.
Дни на открити врати в ПГЕХТ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *