Уважаеми дами и господа, 

Скъпи ученици, родители и приятели, 

   Имаме удоволствието да ви поканим на незабравимо събитие – спектакълът на проектите “Заедно под звездите”, организиран от учителите и учениците на ПГЕХТ “Проф. Асен Златаров”. Това уникално представление ще се състои на 27.06.2024 г. от 21:00 часа в двора на гимназията, където ще станете свидетели на едно вълнуващо и вдъхновяващо шоу, което ще включва разнообразни изпълнения – музика, танци, театрални сцени и демонстрации на професионални умения придобити в училище и в чужбина по време на международни проекти по програма Еразъм+. 

    Нашите талантливи ученици ще представят програма, в която ще демонстрират всичко, което са научили от различните проекти, в които са участвали. Те ще пеят и свирят, ще танцуват и ще изиграят театрални сцени, като по този начин ще разкрият своите многобройни таланти и умения. Всяко изпълнение е подготвено с много любов и труд, за да достави истинско удоволствие на публиката. 

   Събитието ще бъде представено по атрактивен начин със светлинно шоу, което ще добави магия и блясък на вечерта. Всяко изпълнение ще бъде съпроводено с впечатляващи визуални ефекти, които ще превърнат спектакъла в незабравимо преживяване както за участниците, така и за зрителите. 

   Иновативният начин на представяне на спектакъла на проектите “Заедно под звездите” има за цел не само да впечатли публиката, но и да окаже положително въздействие върху мисленето на подрастващото поколение и обществото като цяло. 

   Заповядайте на спектакъла “Заедно под звездите” и станете част от магията, създадена от нашите талантливи ученици. Нека заедно подкрепим техните усилия и се насладим на едно незабравимо шоу! 

С уважение, 

Колективът на ПГЕХТ „Проф. Асен Златаров“

Обратно най-отгоре