Новини и съобщения

18.05.2020 - Важни дати за НВО 2020г.   Сподели във Facebook

График на дейностите за организацията, провеждането и оценяването на изпитите от националното външно оценяване (НВО) в VII през учебната 2019 – 2020 година
15.05.2020 - На добър час!!!  Сподели във Facebook

Скъпи зрелостници, днес е последният ви ден в училище. Ситуацията е по-особена. Ние, вашите учители не можем да ви прегърнем, вие не можете да ни поднесете букетите си. Но думите имат сила и тя може да променя света. Особено когато са изречени с любов, с вяра, с надежда за добро. Днес ние ще ви кажем няколко последни думи, запомнете ги, запомнете и тишината между тях, запомнете розите в двора, дърветата, светлината и небето над училището. Защото тези спомени ще ви дават сила, дързост и воля да променяте света.
 
Не спирайте да се вълнувате, човек не бива и не може да живее без вълнение

 
Не спирайте да се учудвате на света, бъдете любопитни към него. Не е случайно, че думите „учудване“ и „чудо“ са с един корен. Защото ако спрете да се учудвате на света, „чудото“ ще изчезне.

Не позволявайте на сърцата си да закоравеят. Изпитвайте съпричастие и съчувствие към другите. Изпитвайте любов и доверие. Това е една особена грамотност на сърцето, за която няма да ви изпитваме и която не сме ви преподавали специално. Нея ще ви я преподава животът и пак той ще ви изпитва. А той е суров учител и оценките ви ще зависят, както винаги, от самите вас. Не забравяйте, че истинското учене започва сега.

На добър час!!!


11.05.2020 - Кирил и Методий  Сподели във Facebook


05.05.2020 - Висше училище по сигурност и икономика  Сподели във Facebook

Бихме искали да Ви уведомим, че в условията на създалата се ситуация на извънредно положение в Република България и във връзка с кандидатстудентската кампания 2020, Висшето училище по сигурност и икономика (ВУСИ) предоставя на всички кандидат-студенти леснодостъпна и разбираема платформа за онлайн кандидатстване.

ВУСИ предлага изключително търсени и атрактивни специалности в направленията „Национална сигурност”, „Икономика” и „Администрация и управление”. Съчетанието им е уникално за българското висше образование, което превръща вуза в единствен по рода си в страната.

Молим за Вашето съдействие и насочване към обучение във Висшето училище по сигурност и икономика на Вашите зрелостници!

Предоставяме на вниманието Ви и рекламни банери на Висшето училище по сигурност и икономика (ВУСИ) за Вашия уебсайт.

Кандидатствайте онлайн във ВУСИ и подсигурете бъдещето си с качествено и достъпно висше образование.

Попълнете формата на https://www.vusi.bg/priem-3/online-kandidatstvane/ и бъдете сред лидерите!

За повече информация, посетете уеб страницата на ВУСИ: www.vusi.bg

За контакт: гр. Пловдив, бул. „Кукленско шосе“ № 13, тел. 0884/611487; 032/260-974; 032/622-522

София, Кандидатстудентски офис, тел. 02/42-38-320, 0885/147-422


Следваща страница